Buisjes & Beugels +++ werd opgericht in 2005 door de Nederlandse productontwerper en moeder Kellie Smits.

Kellie begon met het ontwerpen van jonge kledingcollecties, die een groot succes werden, zoals ze de Kèk Trend Awards 2006 won met haar tweede collectie. Na drie jaar leverde ze haar collecties aan 45 landen wereldwijd.

In 2007 werd de Buisjes & Beugels +++ webshop gelanceerd. En spoedig begon Kellie ‘gast labels’ toe te voegen aan haar assortiment. Meer en meer unieke en persoonlijke labels, die ze via internet en beurzen vonden, werden toegevoegd en de webshop werd steeds succesvoller. Omdat Kellie oorspronkelijk een productontwerper is wilde ze toch meer terug naar het ontwerpen van producten. In 2009 ontwierp ze INSEKT bureau, in 2011 was het bureau klaar om te worden gelanceerd op de internationale markt en 2013 werd het IMM Interior Innovation Award Winner. Wij kunnen nu niet denken aan BB +++ zonder te denken aan INSEKT!

Haar muzes zijn haar zoontjes Elvis & Djek, die haar kleding passen en modellen en soms kleine karweitjes doen, zoals stempelen of het selecteren van de jongenskleren tijdens het inkopen van het nieuwe seizoen. Haar echtgenoot is haar klankbord en liefdevolle ondersteuning. In 2012 is de webshop herontworpen en veel nieuwe labels werden ingevoerd.

Kellie’s hart is met haar familie, mooi ontworpen producten, mode, interieur, planten & bloemen, fotografie en veel meer……. Klik hier om naar haar huis en atelier in VT wonen tijdschrift te kijken. Wees welkom in de winkel van haar familie en geniet van de schoonheid en de kwaliteit…

www.buisjesenbeugels.nl

buisjes&beugels

Onze meest recente berichten

Dubbele visgraat vloer

Dubbele visgraat vloer, visgraat met een twist

Het visgraatpatroon is al jarenlang een populair legpatroon als het om vloeren

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}