Uitzicht het IJ Amsterdam

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de BOLD Sky Villa’s is het mogelijk. De riante nieuwbouw tweelaagse villa’s bevinden zich op 75 meter hoogte waardoor je een schitterend uitzicht over Amsterdam hebt.

Het gebouw waarin de Sky Villa’s zich bevinden, de BOLD woontoren, bestaat uit 25 verdiepingen met in totaal 158 nieuwbouw appartementen en 4 nieuwbouw penthouses. Deze penthouses, de Sky Villa’s, zijn het neusje van de zalm.

Alle ruimte om te leven en te genieten

Op de eerste verdieping van de penthouses heb je alle ruimte om te leven en te genieten. Je vindt er een zeer ruim woongedeelte, een lounge om te relaxen, een dining om gezellig te tafelen en een ruime eilandkeuken.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers met ieder een luxe badkamer. En de masterbedroom beschikt over een eigen walk-in-closet. Om het geheel af te maken is er ook een riante buitenruimte aan de penthouses toegevoegd, zodat je tijdens zonnige dagen van het mooie weer kunt genieten.

Doe je dat liever buiten de deur? Dat kan, want met een kwartier sta je in het centrum. Daarnaast bevinden zich op loopafstand culturele en culinaire hotspots, zoals de Tolhuistuin en het EYE filmmuseum.

Uitzicht het IJ Amsterdam met onder andere het EYE museum

In de BOLD woontoren ontbreekt het je aan niets

De BOLD woontoren is gebouwd om je van alle gemakken te voorzien. Zo heeft het gebouw een gym, sauna, wijnkelder en bioscoop. Ook zijn er ruimtes voor festiviteiten beschikbaar en nadat het feest is afgelopen kan je bezoek in de gastenverblijven overnachten.

Bovendien is er een +James service. Via een online platform kun je diensten voor in en rondom de woning afnemen. Zo is er een boodschappenservice, een pakket ontvangstdienst en kun je je kleding naar de stomerij laten brengen.

Duurzaam en comfortabel

De BOLD woontoren heeft een duurzaam karakter. Zo zijn er op het dak en de gevels zonnepanelen aangebracht en wordt er gebruik gemaakt van warmte-koudeopslag.

Naast duurzaam is het gebouw ook heel comfortabel. Alle nieuwbouw appartementen en Sky Villa’s in de BOLD woontoren zijn bijvoorbeeld voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling. Je kunt vloerverwarming en vloerverkoeling met vrijwel alle soorten vloeren combineren, zelfs met houten vloeren.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Sky Villa’s in de BOLD woontoren? Of wil je een bezichtiging inplannen? Kijk dan op skyvilla.amsterdam.

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}