houten vloer

behang

Voor de een is het een fluitje van een cent, voor de ander is het vrij worstelen met nat papier waarvan de patronen maar niet willen matchen. Behang is een ware kunst voor op de muur.

Met behang creëer je in no-time een totaal andere sfeer in je huis. Of het gaat om een klein muurtje in de keuken of een grote, witte muur in de slaapkamer.

Voor een make-over van je interieur kun je de muur gewoon een likje verf geven. Toch is het leuk om een keer een stapje verder te gaan door de muur te behangen. Er zijn vele soorten behang in allerlei kleuren en prints.

Als je het behang weet te vinden dat bij je spullen in huis past, dan zal je zien wat een boost het aan je interieur kan geven. Fotobehang met landschappen vergezichten of droomstranden. Trendy en modieuze wandstickers met spannende afbeeldingen en asymmetrische tekeningen. Muurmode wordt het wel genoemd, het zijn allemaal vormen van behang.

 

Behang is een ware kunst voor op de muur. Met behang creëer je in no-time een totaal andere sfeer in je huis.

 

Behang maakt een opmerkelijke comeback, na jaren van verven. Tegenwoordig worden op de geverfde muren stickers geplakt met kreten, tekeningen of afbeelding. Met behang wordt ook intensief geëxperimenteerd, stukken eruit, combineren met verschillende prints en stukken erin. Het past in de behoefte om je interieur mooi en gezellig te maken.

Het past ook in de behoefte om te “customizen”, dingen persoonlijk en op maat maken. Diy, doe het zelf, is een ware trend. Knutselen en klussen is een trend, iets met de muren doen geeft een geweldig resultaat met weinig werk. Ook dat maakt het behang weer interessant.

Behangen is decoratieve muurbedekking op een licht soort canvas of sterk papier. Uitgevonden door de Chinezen om vochtplekken of scheuren te verdoezelen. Het geeft in de meeste gevallen een rijke, warme uitstraling. Je kan daarbij kiezen voor fluweelzachte materialen, fijne of grove structuren, voor reliëf of pleistereffect of voor een heel sober en natuurlijk uitzicht.

Met het behangen van je woonkamer kun je ook op het vlak van design, kleuren en tekeningen je creativiteit de vrije loop laten. Er zijn allerlei trendy motieven, kleuren en patronen. Wordt het eigentijds of tijdloos? Met het behangen van je woonkamer voor een opgefrist interieur  kan je alle richtingen uit. Vergeet de wall-sticker niet! Een saai behang kan je pimper door wall-stickers te gebruiken.

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee