Een kinderkamer leuk inrichten is niet altijd even makkelijk. Er komt veel bij kijken totdat de kinderkamer volledig is ingericht. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vele verschillende verfkleuren op de muur, of wil je toch liever een kleurrijk behang?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar heb je wel eens gedacht om levensgrote stickers op de muur te plakken? En dan wel in de vorm van dieren? De muurstickers van het merk KEK Amsterdam verandert de kinderkamer in een Afrikaans dierenrijk met de set ‘Safari Friends‘.

‘Safari Friends’ stickers voor aan de muur van KEK Amsterdam zijn levensgrote stickers in de vorm van dieren en bomen. De Safari Friends stickerset bestaat uit 26 verschillende combinaties van muurstickers. Zo is er keus uit bijvoorbeeld een levensechte luipaardwelp, een grappig aapje, tortelduifjes of een baby olifantje.

Deze stickers met lieve dieren zijn erg leuk voor iedere kinder- of slaapkamer. Met de stickers kun je iedere muur in de kinderkamer of speelkamer opvrolijken met foto’s van de jonge dieren. De stickers zijn verkrijgbaar als set maar zijn ook ook los te koop.

www.voor-thuis.nl

beestenboel beestenmuur

Onze meest recente berichten

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

Vloerverwarming en houten vloeren

Houten vloeren en vloerverwarming

Mensen die een houten vloer willen kopen, vragen zich vaak af of

Plafond bekleden

Plafond bekleden? Dit zijn de mogelijkheden

Net zoals voor de afwerking van de vloer en de muren, kun

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}