Een kinderkamer leuk inrichten is niet altijd even makkelijk. Er komt veel bij kijken totdat de kinderkamer volledig is ingericht. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vele verschillende verfkleuren op de muur, of wil je toch liever een kleurrijk behang?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar heb je wel eens gedacht om levensgrote stickers op de muur te plakken? En dan wel in de vorm van dieren? De muurstickers van het merk KEK Amsterdam verandert de kinderkamer in een Afrikaans dierenrijk met de set ‘Safari Friends‘.

‘Safari Friends’ stickers voor aan de muur van KEK Amsterdam zijn levensgrote stickers in de vorm van dieren en bomen. De Safari Friends stickerset bestaat uit 26 verschillende combinaties van muurstickers. Zo is er keus uit bijvoorbeeld een levensechte luipaardwelp, een grappig aapje, tortelduifjes of een baby olifantje.

Deze stickers met lieve dieren zijn erg leuk voor iedere kinder- of slaapkamer. Met de stickers kun je iedere muur in de kinderkamer of speelkamer opvrolijken met foto’s van de jonge dieren. De stickers zijn verkrijgbaar als set maar zijn ook ook los te koop.

www.voor-thuis.nl

beestenboel beestenmuur

Onze meest recente berichten

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

Vloerverwarming biedt veel voordelen waaronder meer wooncomfort

Dit zijn de voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}