houten vloer

redactie

Welkom op de redactie pagina van dé website over interieur, een informatieve website met de focus op de laatste woonmodetrends, woonaccessoires, woon inrichting en interieurdesign.

Onze redactie is dagelijks opzoek naar mooie en bijzondere merken, (nieuwe) ontwerpers, kunstenaars, leuke interieur en design producten, nieuwe webshops, woonaccessoires en inspirerende nieuwtjes. Dit willen we graag met onze bezoekers delen, zodat ze op de hoogte blijven van het laatste nieuws over interieur, wonen en design.

Onze bezoekers zijn moderne mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar, waarbij de gemiddelde leeftijd van de primaire doelgroep rond de 35 jaar ligt. Het zijn mensen die midden in het leven staan, die een drukke carrière hebben, maar ook veel tijd besteden aan hun huis, interieur en woon inrichting.

 Ben je nieuwsgierig
Lee Radziwill. Paris
wall50 Most phenomenal i
De Gournay, hand paiLas lámparas de este
tumblr myse4aRIBi1rqHongaarse punt vloer


Heb je een persbericht over jouw product, woonwinkel, een leuke interieur webshop of heb je een suggestie, een tip, een nieuwtje? Wij blijven graag op de hoogte en plaatsen jouw persbericht graag op onze website om onze bezoekers op de hoogte te brengen van jouw nieuwe collectie, ontwerp, laatste nieuws of interieur “must-have”.

Ben je een (beginnend) interieurontwerper en wil je graag via onze website laten zien wat je ontwerpt? Of een kunstenaar die graag zijn werk in vele woonkamers ziet hangen? Wij zien graag wat je maakt en ontwerpt en steunen talent.

Stuur je persbericht met foto’s naar de redactie via het contact formulier of stuur een email: mail@interieur-website.nl

© 2017 All Rights Reserved

Designed by StudioDee