houten vloer

luxaflex

Deze horizontale jaloezieën van aluminium werden door Luxaflex in de jaren 50 wereldwijd geïntroduceerd. Het belangrijkste kenmerk van deze raamdecoratie is de brede toepasbaarheid.

Met één simpele beweging regel je de inval en de intensiteit van het licht. Met de steeds groter wordende keuze aan kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kan je voor elke kamer je eigen stijl kiezen.

De klassiekers

De Luxaflex jaloezie met 50 mm brede lamellen is natuurlijk dé oervorm van de jaloezie. Het is een echte klassieker. Vandaag de dag “ge-up-date” met een opvallend modern kleurenpalet en een eigentijdse look. De gracieus afgeronde lamelhoeken met opties voor aangepaste perforaties aan de uiteinden van de lamellen of bij de trekkoorden. Op en top retro, helemaal van deze tijd! De afwerking van de Luxaflex met stoffen ladder band zorgen voor een jaloezie die past bij een jouw persoonlijke interieurstijl.

De Luxaflex horizontale jaloezie met 35 mm brede lamellen is ook een echte klassieker. Deze zorgt voor een geraffineerde look in elke kamer. Ideaal voor middelgrote tot grote ramen. Je kan moeiteloos de richting van het licht in je kamer bepalen door één simpele draai aan de bedieningsstang.

 

Sierlijk én functioneel

De horizontale jaloezie met 25 mm brede lamellen is de meest verkochte Luxaflex. Het is de perfecte combinatie stijlvol en duurzaam. Deze 25 mm brede horizontale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en texturen.

 

Trends

Als je kiest voor een modern interieur met een warme en natuurlijke uitstraling, komt je al snel uit bij de houten jaloezieën van Luxaflex.  Er kan volop gevarieerd worden met verschillende soorten hout zoals bamboe, walnoot, esdoorn en andere soorten hardhout.  De ruime keuze zorgt ervoor dat je je interieur helemaal kan “af-stylen” zoals jij dat wilt.

 

luxaflex

luxaflex

 

 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee