houten vloer

woonwinkelen bij loods5

Loods 5 is een 100% unieke lifestyle formule die je meeneemt langs meer dan 250 units van verschillende deelnemende leveranciers. Elke unit vertegenwoordigt een andere importeur, fabrikant of groothandelaar. Dagelijks worden er containers aangevoerd met nieuwe items, daardoor wisselt de collectie per week en is het aanzicht en de invulling van Loods 5 iedere keer weer verrassend en nieuw.

Loods 5 vintage meubels en accessoires

Tegenwoordig kan je ook bij Loods 5 terecht als je op zoek bent naar vintage meubels en woonaccessoires. Bij Loods 5 Sliedrecht was het al verkrijgbaar sinds april dit jaar en vanaf het eerste kwartaal van 2013 is het ook verkrijgbaar in Loods 5 Zaandam.

De vintage afdeling is zeker een bezoekje waard. Ze hebben een prachtige collectie originele, authentieke en doorleefde producten! Kasten van hout en staal, uit het zuiden en het oosten. Maar ook kleinere accessoires zoals stolpen, koffers, fotolijsten, noem maar op. Tevens vind je bij Loods 5 ook originele vintage lampen en spiegels. Te veel om op te noemen en elke week wordt de collectie uitgebreid bij Loods 5.

loods5

loods5

via www.abacus.nl

 

 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee