houten vloer

Buisjes & Beugels +++ by Kellie Smits

Buisjes & Beugels +++ by Kellie Smits is een collectie, opgericht in 2005 uit de behoefte naar vernieuwende, stylish en authentieke kinderkleding en lifestyle producten.

Na vijf jaar startte Kellie met het ontwerpen van meubels en kleine producten en zij voegde deze toe aan de collectie. Het in 2008 ontworpen en in 2010 in productie gebrachte bureau Insekt was een onmiddellijk succes en won de IMM Cologne award. Alle producten zijn milieubewust en op mensvriendelijke wijze geproduceerd.

Zo ook de vilten gordijen. Vilt is een natuurlijk materiaal dat niet rafelt en gemakkelijk te verwerken is d.m.v. bv. snijden en naaien. 100% wolvilt is verduisterend, waterafstotend, slijtvast, brandvertragend en geluidsdempend. Zeer geschikt als gordijn bij een voordeur om het weer buiten te houden.


In de VT wonen binnenkijker van BB+++ ontwerper en founder Kellie Smits waren de prachtige grijze 100% wolvilten gordijnen goed te zien en kreeg zij tientallen reacties. Om deze reden hebben ze besloten deze gordijnen toe te voegen aan hun BB+++ collectie.

Kwaliteit:
-100% wolvilt donkergrijs melange, dikte 2 mm, rolbreedte 180 cm

Ze bieden de gordijnen aan met en zonder mat chroomkleurige ringen.

 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee