houten vloer

art deco

Hou je van Art Deco stijl? Dan is de De Nationale Art Deco Beurs echt iets voor jou. Van 31 januari  – 03 februari in de Grote Kerk in Den Haag. De Nationale Art Deco Beurs is dé ontmoetingsplaats voor kunstliefhebbers en verzamelaars van designmeubelen, voorwerpen en sieraden uit de periode 1880 – 1980. Je treft een zeer ruime keus aan op het gebied van glas, aardewerk, meubelen, klokken, lampen, sieraden, zilver, boeken, tapijten, affiches, wandversiering en design uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Het prijsniveau is zodanig, dat ook een verzamelaar met een bescheiden beurs hier iets van zijn gading zal vinden.

Bijna de complete top aan galeries van Nederlandse Art Nouveau, Nieuwe Kunst, Art Deco, Amsterdamse School en Design uit de periode 1880-1980 aangevuld met toonaangevende deelnemers uit België presenteert zich met het mooiste uit hun collecties op het gebied van in de 20ste eeuw toegepaste kunst.

U treft een zeer ruime keus aan op het gebied van glas, aardewerk, meubelen, klokken, lampen, sieraden, zilver, boeken, tapijten, affiches, wandversiering en design uit de jaren 50, 60 en 70.

www.aadf.nl

art deco

art deco


© 2017 All Rights Reserved

Designed by StudioDee