adverteren

Wil jij door middel van adverteren online mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in interieur, meubels en woonaccessoires?

Interieur is het startpunt waar mensen zich oriënteren voor een nieuw interieur, een nieuw meubelstuk, badkamer, slaapkamer, vloeren, keukens of accessoires.

Doelgroep

De Interieur-bezoekers zijn moderne mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar, waarbij de gemiddelde leeftijd van de primaire doelgroep rond de 35 jaar ligt. Het zijn mensen die midden in het leven staan, die een drukke carrière hebben, maar ook veel tijd besteden aan hun huis, interieur en woon inrichting.

Veel vrije tijd hebben ze daarom ook niet. Toch willen al deze mensen een mooi huis, een mooi interieur en een prettige, functionele woon inrichting. Ze blijven door middel van internet op de hoogte van de laatste woontrends. In hun drukke bestaan biedt online informatie en shoppen een uitkomst. Ze willen gemakkelijk de meest handige producten vinden zonder daarvoor naar een fysieke winkel te gaan, oriënteren over vloeren, de leukste interieuraccessoires en de nieuwste interieurtrends.


Adverteren?

Neem contact met ons op via het contact formulier of stuur ons een email: mail@interieur-website.nl 

 

© 2016 All Rights Reserved

Designed by StudioDee